Våre tjenester

Grønt vedlikehold

Våre tjenester

Grønt vedlikehold

Vi håndterer alle type gressklipping, fra de minste til de største oppdrag. Med vår lange erfaring innen klipp og trim av plen vil vi komme med anbefalinger til hvor ofte gresset bør klippes – og føre gode logger for når vi har utført klipping av plen.

Kalking og gjødsling kan også inngå i avtalen om det skulle være behov for det, slik at gresset vokser og ser pent ut. Våre gartnere kan også hjelpe med opparbeiding og utbedring for grøntområder samt stå for trimming av hekker, trær og ivaretakelse av blomster og bed.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å opprette fast avtale for deres gressplen eller om du har andre ting du ønsker å ha utført. Alt kan spørres om!

Skjøtselsavtale for bolig, borrettslag og sameie

Martinsen & Sønn er din profesjonelle partner for vedlikehold av grøntarealene i ditt borettslag eller sameie. Med en skjøtselsavtale hos oss sørger vi for jevnlig klipp og vedlikehold av gressplen og uteområder.

Fine omgivelser hjelper på både humør og sinn og plenen er en svært viktig del av uteområdene i borettslag og sameier. Med Martinsen & Sønn som deres partner kan du være trygg på at deres plen er velstelt og pen til enhver tid. Vi bistår med gressklipping, kantklipping og fjerning av ugress, slik at deres grøntområder gir et godt inntrykk for besøkende og bedrer trivselen blant beboerne.

Vi vet hvor viktig godt vedlikehold og stell av grøntarealene er for trivselen i hus, borettslag og sameier. I Norge er vi glad i sommeren og bruker mye tid på å kose oss på grøntarealene i nærområdet vårt. Derfor er det også viktig at grøntområdene er velstelt og fine fra vår til høst. Gress- og kantklipping er en viktig del av jobben vi gjør for våre kunder. Sammen med våre kunder setter vi opp en plan som definerer hvor, og hvor ofte, stell og trimming av gress og beplantning skal utføres på deres eiendom.

I vår maskinpark har vi alt fra store plenklippertraktorer til effektive småklippere og kantklippere. Våre gressklippere er effektive, som kommer våre kunder til gode. Vi benytter rett og slett de beste maskinene på markedet for å klippe plenene til våre kunder penest mulig – og dette til en konkurransedyktig pris.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle